Tutorials voor PSP, Photoshop, MS Paint ..., generators, grafische software en tips voor je website!

 

20/20

 
Homepage niet meer bereikbaar
Freeware

Afbeeldingen bekijken, bewerken, screenshots maken en meer - volledig gratis.
20/20 is een volledig gratis alternatief voor extreem dure programma's zoals Photoshop. Je kunt allerlei soorten grafische bestanden openen en ze bewerken met verschillende tools, filters en effecten zoals blur, emboss, mirror, gamma correction, invert en veel meer.

20/20 ondersteunt ook de mogelijkheid om van scanners en digitale fototoestellen beelden te importeren. Printen gebeurt ook heel gecontroleerd; zo kun je bijvoorbeeld virtueel de afbeelding positioneren op het papier. Ook het converteren van bestandstypes en resoluties (8-, 16-, 24- en 32-bit) kan. Een functie die niet veel soortgelijke programma's zo uitvoerig bieden, is de capture-functie, die het hele scherm of een gedeelte ervan kan opslaan, en ook op een gezette tijd een screenshot kan nemen. Zo kun je opnemen wat er op je desktop gebeurt. Je kunt deze screenshots vervolgens direct bewerken in 20/20. Andere interessante functies zijn de slideshow-creatie en de mogelijkheid om thumbnail-galerijen te maken. Verder heeft 20/20 vier undo-niveaus.

De ondersteunde bestandsformaten die het kan openen zijn GIF, JPEG, BMP, DIB, WMF, PCX, PNG, PCD, TGA, TIF, BIF, CMS en ICO-bestandstypes. Met 20/20 kan je afbeeldingen wegschrijven als GIF-, JPEG-, BMP-, DIB-, PCX-, DCX-, PNG-, PCD-, TGA-, TIF-, en BIF-bestand.

 
 

<< Terug

 

 


 

Algemene voorwaarden

 
 WeBBouW Copyright Hosted by Gregal